top of page

High-end Pepper

De shortcut naar een succesvol bedrijf. Een ijzersterke fundering die bestaat uit de offline branding, online branding én webdesign. Het is jouw tijd om te investeren en een gigantische groei door te maken.

De investering van dit traject bedraagt €1600 excl. btw

Studiolinmaakt-12.jpg

Wat krijg je?

Merkstrategie & Brand Voice bepalen: We beginnen met het definiëren van de doelen en stem van jouw merk, om een solide basis te leggen voor alle verdere stappen.

→  Moodboard: Een visueel moodboard wordt samengesteld om de gewenste sfeer, stijl en uitstraling van jouw merk vast te leggen.

Logo & sublogo ontwerp: We creëren een uniek en herkenbaar logo en sublogo dat de identiteit van jouw merk perfect weerspiegelt.

Lettertypen inclusief licenties: We selecteren passende lettertypen die consistentie en professionaliteit toevoegen aan al je branding materialen, inclusief de juiste licenties.

Op maat gemaakt kleurenpalet: Een gepersonaliseerd kleurenpalet wordt samengesteld dat aansluit bij de gewenste uitstraling van jouw merk en de emoties die je wilt overbrengen.

Visitekaartjes ontwerp: We ontwerpen aantrekkelijke visitekaartjes die de identiteit van jouw merk op een professionele manier vertegenwoordigen.

20 Instagram templates voor story’s én feed: Creëer consistente en visueel aantrekkelijke content voor je Instagram-account met onze op maat gemaakte templates voor zowel stories als je feed.

Instagram highlightcovers: Maak je Instagram-profiel compleet met op maat gemaakte highlightcovers die de look en feel van jouw merk perfect weergeven.

Uitgebreid huisstijlhandboek met richtlijnen voor jouw merk: Een gedetailleerd huisstijlhandboek wordt opgesteld, inclusief richtlijnen voor het gebruik van logo's, kleuren, lettertypen en andere visuele elementen om consistentie te waarborgen in al je branding materialen.

Strategiebepaling website, aanpak en vormgeving: We analyseren je doelstellingen en doelgroep om een strategie te bepalen voor de aanpak en vormgeving van je website.

6 pages webdesign in WIX: We designen een professionele website met maximaal 6 pagina's, volledig afgestemd op jouw merk en doelstellingen, en ontwikkeld op het gebruiksvriendelijke platform WIX.

Basis SEO configuratie: We implementeren basis SEO-instellingen om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is voor zoekmachines en potentiële klanten.

Handleiding met hoe jij jouw website zelf kunt beheren: Je ontvangt een gebruiksvriendelijke handleiding waarmee je zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen en je website kunt beheren.

bottom of page