top of page

Hot Impact

Hét brandingtraject voor de ambitieuze ondernemer die klaar is om leader te worden in hun branche: online en offline branding met mega impact. Schud de hand met authenticiteit en strategie.

De investering van dit traject bedraagt €1000 excl. btw

Studiolinmaakt-145.jpg

Wat krijg je?

Merkstrategie & Brand Voice bepalen: We beginnen met het definiëren van de doelen en stem van jouw merk, om een solide basis te leggen voor alle verdere stappen.

→  Moodboard: Een visueel moodboard wordt samengesteld om de gewenste sfeer, stijl en uitstraling van jouw merk vast te leggen.

Logo & sublogo ontwerp: We creëren een uniek en herkenbaar logo en sublogo dat de identiteit van jouw merk perfect weerspiegelt.

Lettertypen inclusief licenties: We selecteren passende lettertypen die consistentie en professionaliteit toevoegen aan al je branding materialen, inclusief de juiste licenties.

Op maat gemaakt kleurenpalet: Een gepersonaliseerd kleurenpalet wordt samengesteld dat aansluit bij de gewenste uitstraling van jouw merk en de emoties die je wilt overbrengen.

Visitekaartjes ontwerp: We ontwerpen aantrekkelijke visitekaartjes die de identiteit van jouw merk op een professionele manier vertegenwoordigen.

20 Instagram templates voor story’s én feed: Creëer consistente en visueel aantrekkelijke content voor je Instagram-account met onze op maat gemaakte templates voor zowel stories als je feed.

Instagram highlightcovers: Maak je Instagram-profiel compleet met op maat gemaakte highlightcovers die de look en feel van jouw merk perfect weergeven.

Uitgebreid huisstijlhandboek met richtlijnen voor jouw merk: Een gedetailleerd huisstijlhandboek wordt opgesteld, inclusief richtlijnen voor het gebruik van logo's, kleuren, lettertypen en andere visuele elementen om consistentie te waarborgen in al je branding materialen.

bottom of page