top of page

BoldLi interieur

BoldLi interieur is een interieur studio dat het afgelopen jaar en enorme groei door heeft mogen maken. Daarom was het tijd voor een nieuw jasje!

Voor Lisan van BoldLi interieur heeft Spice Branding een complete nieuwe uitstraling mogen ontwikkelen. We zijn begonnen met een sterke huisstijl zodat de fundering van haar bedrijf sterk staat. Dit hebben we vervolgens opgevolgd door een strategische website die helemaal bij haar visie en strategie past.

Lisan haar woorden: Ik ben tevreden over de samenwerking met Laura voor het bedenken van mijn branding en het maken van mijn website. Laura reageerde snel op mijn vragen en we konden efficiënt communiceren tijdens het proces. 

Wat ik vooral waardeerde, waren de creatieve ideeën van Laura. Ze wist mijn visie perfect om te zetten in een unieke en professionele website die helemaal bij mij past. Daarnaast vond ik het ook prettig dat Laura openstond voor mijn input en feedback. Ze luisterde goed naar mijn wensen en dacht actief mee om deze te vertalen naar het design. Op die manier hebben we echt samen een resultaat neergezet waar ik trots op ben.

Kortom, ik kan Laura ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare professional op het gebied van website- en brandingontwerp.

https://www.boldli.nl/

Services

+ Brandingpakket Jalapeño
+ Custom Webdesign

0dd4f63c4a897e9e6ea38ec2f9c46839.jpg
Instagram post sb 24.png
marleen kuiper.jpg
bottom of page