top of page

Lina IJmker

Lina IJmker is een kersverse weddingplanner die de stap heeft genomen om haar eigen bedrijf te lanceren. De visuele uitstraling van Lina IJmker moest opgezet worden en Spice Branding heeft deze opdracht met liefde uit mogen voeren.

Spice Branding heeft samen met Lina een ijzersterke branding kunnen creëren met een passende strategie door middel van brandingpakket Carolina, hiermee heeft ze niet alleen haar offline branding aangepakt maar ook haar socials!

Nadat de branding als een huis stond, zijn verder gegaan met een op maat gemaakt webdesign dat zowel visueel als strategisch goed doordacht is. Dit heeft voor Lina geresulteerd in een sterke merkherkenning en een perfecte start voor haar bedrijf.

Lina haar woorden: Ik zou Spice Branding zeker aanbevelen! Laura is super snel te bereiken en haar creativiteit kent geen grenzen. Met haar hulp hebben we een waanzinnig strakke website neergezet die perfect past bij mijn wensen en behoeften. Het is echt een plezier om met haar samen te werken; ze voegt echt iets extra's toe en heeft mijn ideeën tot leven gebracht op een manier die ik nooit had kunnen bedenken.

https://www.linaijmkerweddingplanner.com/

Services

+ Brandingpakket Carolina
+ Custom Webdesign

0dd4f63c4a897e9e6ea38ec2f9c46839.jpg
Instagram post sb 24.png
marleen kuiper.jpg
bottom of page