top of page
boldli 1.jpg

BoldLi interieur

BoldLi Interieur is een interieurstudio die het afgelopen jaar een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt. Om deze groei te weerspiegelen, was het tijd voor een vernieuwde uitstraling!

Voor Lisan van BoldLi Interieur heeft Spice Branding een volledig nieuwe branding ontwikkeld. We begonnen met het creëren van een sterke huisstijl om een solide basis voor haar bedrijf te leggen. Vervolgens hebben we een strategische website gebouwd die perfect aansluit bij haar visie en strategie.

Lisan is tevreden over onze samenwerking: "Ik ben blij met de samenwerking met Laura voor het bedenken van mijn branding en het maken van mijn website. Laura was altijd snel bereikbaar en we konden efficiënt communiceren tijdens het proces. Wat ik vooral waardeerde, waren haar creatieve ideeën. Ze wist mijn visie perfect om te zetten in een unieke en professionele website die helemaal bij mij past. Bovendien stond Laura open voor mijn input en feedback, wat ik erg prettig vond. Ze luisterde goed naar mijn wensen en dacht actief mee om deze te vertalen naar het ontwerp. Op die manier hebben we samen een resultaat neergezet waar ik trots op ben."

Kortom, ik kan Laura van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare professional op het gebied van website- en brandingontwerp."

boldli 1.jpg
BoldLi sublogo versie 2.png
boldli 2.jpg
bottom of page