top of page
Studiolinmaakt-44.jpg

Dit is Spice Branding

EEN CREATIVE STUDIO GEVESTIGD IN NEDERLAND

Spice Branding, waar de wereld van branding en webdesign wordt gekruid met een vleugje creativiteit en visie. Ons doel? De unieke spice van elk merk onthullen en versterken door middel van innovatief design.

Wij staan voor ondernemers die klaar zijn om leader te worden in hun branche. Ben jij klaar om next level te gaan met jouw bedrijf? 

Studiolinmaakt-129.jpg

"HAAR NAAM IS LAURA"

Een twintiger die vol met passie en creativiteit zit. Al jong ontdekte ik mijn interesse in het ondernemerschap en alles wat hierbij komt kijken.

 

Op mijn zestiende koos ik voor de MBO opleiding marketing & communicatie. Tijdens deze opleiding startte ik mijn eigen bedrijf in vrouwenaccessoires dat ik drie jaar runde.

 

Eenmaal geproefd te hebben van dat zelfstandig ondernemen, besloot ik dat werken voor een baas, standaard werkuren en tussen vier witte muren zitten niks voor mij is.

 

Zo jong en fruitig als ik ben, besloot ik door te studeren aan het HBO. Hier volg ik tot de dag van vandaag de opleiding ondernemerschap & retailmanagement, een match made in heaven dus.

 

Omdat het ondernemen bleef kriebelen, besloot ik met mijn nieuwe bedrijf Spice Branding de sprong in het diepe te wagen. Het vuurtje in mij voor branding en webdesign weet zijn weg inmiddels goed naar buiten te vinden.

 

Ik wil graag elk bedrijf de kans bieden om authentiek te zijn en hun verhaal op een onvergetelijke manier met de wereld te kunnen delen.

Studiolinmaakt-179.jpg

Samen halen we alle spice uit jouw brand

Studiolinmaakt-172.jpg

MEET THE FOUNDER

Studiolinmaakt-174_edited.jpg

REVIEWS

Benieuwd naar de ervaringen?

LEES OVER DE GEHELE SITE VERSCHILLENDE REVIEWS

Betonnen muur

Ik zou Spice Branding zeker aanbevelen! Laura is super snel te bereiken en haar creativiteit kent geen grenzen. Met haar hulp hebben we een waanzinnig strakke website neergezet die perfect past bij mijn wensen en behoeften. Het is echt een plezier om met haar samen te werken; ze voegt echt iets extra's toe en heeft mijn ideeën tot leven gebracht op een manier die ik nooit had kunnen bedenken.

Lina Ijmker @linaijmkerweddingplanner

Onze goals voor jouw bedrijf

WIJ CREEREN NIET ALLEEN IETS WAT VISUEEL AANTREKKELIJK IS, MAAR OOK STRATEGISCH IJZERSTERK IS

REVIEWS

Een design wat jouw concurrenten omver blaast

De kracht van jouw verhaal weerspiegelen doormiddel van jouw merk

Meer conversies en leads genereren 

Het vuurtje in jouw bedrijf opnieuw aanwakkeren

Neem contact op voor een vrijblijvend 

online kopje koffie

bottom of page