top of page
visitekaartjes lina 2.png

Lina IJmker

Lina IJmker, een enthousiaste nieuwkomer in de wereld van weddingplanning, heeft recent haar eigen bedrijf gelanceerd. Om haar visuele identiteit te creëren, heeft Lina gekozen voor de expertise van Spice Branding.

Samen met Lina heeft Spice Branding een krachtige branding ontwikkeld met behulp van het brandingpakket Carolina. Dit omvatte niet alleen aanpassingen aan haar offline branding, maar ook optimalisaties voor haar social media kanalen.

Na het vestigen van een sterke merkidentiteit, heeft Spice Branding Lina geholpen met een op maat gemaakt webdesign dat zowel visueel aantrekkelijk als strategisch doordacht is. Dit resulteerde in een sterke herkenbaarheid van haar merk en een vliegende start voor haar bedrijf.

Lina is vol lof over de samenwerking met Spice Branding: "Ik zou Spice Branding zeker aanbevelen! Laura is snel te bereiken en haar creativiteit kent geen grenzen. Met haar hulp hebben we een prachtige website gecreëerd die perfect aansluit bij mijn wensen en behoeften. Het is een genot om met haar samen te werken; ze voegt echt iets extra's toe en heeft mijn ideeën tot leven gebracht op een manier die ik nooit had kunnen bedenken."

 

Met Spice Branding kan Lina nu met vertrouwen haar bedrijf laten groeien.

Lina tas.jpg
Instagram post sb 6.png
Smartphone Mockup Instagram Story Beige Minimalist (3).png
bottom of page